Over ons

Advanced Programs en BigLeaps combineren kennis van IT en retail. Wij snappen de sector en spreken de taal. De aanpak voor een retail accelerator implementatie kenmerkt zich door het volgende:

  • analyse die snel leidt tot de juiste inhoud
  • combinatie van bewezen project management methodieken (agile, lean)
  • draagvlak en samenwerking klantorganisatie

We begrijpen wat u nodig heeft om slimmer te werken, te innoveren en klanten een sublieme aankoop ervaring te bezorgen. Samen met u vinden we de oplossing die dit mogelijk maakt. Maar bovenal leidt onze aanpak tot een meetbaar resultaat.

 

Illustraties_3

Over Advanced Programs

Advanced Programs is een IT-dienstverlener die organisaties in verschillende sectoren helpt om doelen te bereiken. Met meer dan 25 jaar ervaring in het ontwikkelen van innovatieve applicaties helpt Advanced Programs organisaties beter aan de vraag van de hun klanten te voldoen. Dat gebeurt onder meer door het gebruik van ‘low-code’. Dit is een visuele manier van programmeren om apps sneller te ontwikkelen en lanceren. Advanced Programs geeft dus niet alleen advies maar ontwerpt, bouwt en implementeert zelf oplossingen. Daarnaast kunt u het complete beheer en onderhoud aan hen uitbesteden voor een vast maandbedrag. U bent dan zeker dat uw ICT-oplossing altijd werkt.

Over BigLeaps

BigLeaps is een organisatie adviesbureau met een passie voor retail en innovatie. De focus ligt op het helpen van organisaties bij hun transformatie tot omnichannel retailer. De kracht van BigLeaps is het realiseren van verbeteringen: denk aan efficiënter gebruik van vloeroppervlak, slimmer inkopen, sneller voorraden aanvullen en effectiever reclame maken. BigLeaps geeft niet alleen advies maar levert ook concrete producten. De instelling is pragmatisch: geen dikke rapporten, maar aan de slag met oplossingen die écht werken. De focus ligt daarbij niet alleen op data en processen, maar ook op de organisatorische en menselijke kant van dergelijke transities.

1+1=3

Doordat Advanced Programs en BigLeaps hun kennis van IT en retail innovatie bundelen, werken we als een one-stop-shop. Dat scheelt veel tijd, want u hoeft niet met allerlei verschillende partijen om tafel. Kortom één aanspreekpunt.

De basis voor elke oplossing is een blauwdruk gebaseerd op de standaarden in de markt, toegesneden op uw specifieke situatie. Daarbij is het vertrekpunt de strategie en business doelen die de organisatie voor zichzelf heeft geformuleerd. Hoe gaat digitalisering daaraan bijdragen? Hoe gaan we samen die doelen bereiken? Hoe zetten we de klant echt centraal? Hoe kunt u die klant beter bedienen en hoe kan techniek daarbij helpen? Samen vinden we de antwoorden. Geen standaardproduct met allerlei overbodige functies, maar functionaliteit in uw systemen en werkprocessen waar u écht iets aan heeft.

Door te werken in sprints leveren we snel een werkende oplossing op. Meestal beginnen we klein en schalen we op bij succes. De mensen vergeten we niet: uw medewerkers betrekken we in een vroeg stadium bij veranderingen. Met trainingen en instructies zorgen we ervoor dat degenen die ermee moeten werken uw strategie succesvol uitvoeren. Het resultaat: een geoliede bedrijfsmotor in de vorm van een platform, dat zorgt voor aantoonbaar meer klanttevredenheid en omzet.

.

Contact

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Vul het formulier in, of neem vrijblijvend contact op met:

Erwin Wolters - Advanced Programs
Martijn Weeda - BigLeaps

info@retailaccelerators.nl

Neem hier contact met ons op

© 2021 | Retail Accelerators | Privacy Statement